Banka ekranı açıldığında inventorydeki itemi çift tıklamak

KnightUnityUser143311

KnightUnityUser143311

Normal User

Inn Hostes'te banka ekranı açıldığında, kendi inventory'mizdeki itemi çift tıkladığımızda direkt bankaya atması gerekiyor değil mi? Evet atıyor. Fakat problem şu;

 

Eğer siz bankanın 5.sayfasındaysanız, inventoryde çift tıkladığınız itemi, mevcut bulunduğunuz 5.sayfaya atması gerekiyor. Fakat oyunda itemi 1.sayfaya atıyor. Bunun kullanım kolaylığı açısından düzeltilmesini talep ediyorum. 

 

Umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir.

 

Anlamayanlar için daha detaylı yazıyorum.

 

Bankayı açtınız.

a) 1.sayfada sadece potlarınız var. ancak sayfada boş yerler de var.

b) 2.sayfada sadece weaponlarınız var. 

c) 3.sayfa boş. siz de 3.sayfaya inventoryde tuttuğunuz full plate kıyafetleri sürüklemek yerine çift tıklayarak hızlıca atmak istiyorsunuz. çift tıkladığınız zaman kıyafetler 1.sayfadaki boş yerlere gidiyor. halbuki kıyafet kaçıncı sayfada açıksa o sayfadaki boş yere gitmeliydi.

 

bu konudan muzdarip olan arkadaşlar var ise yorum yaparak gündeme getirsin lütfen.

Yorumlar (1)


  • KnightUnityUser134015

    KnightUnityUser134015

    01-09-2024 16:06

    Reis süper bir konuya değinmişsin. Kesinlikle düzeltilmesi gereken bir konu kanser oldum artık bu durumdan. Ayrıca item basarken olsun veya inventorydeki itemimi yer degiştirirken olsun item info ekranı açılıyor salak saçma elinin altına geliyor ekranın başka bir yerine tıklıyorsun başka birşey açılıyor buna da bi çare bulun. Son olarak banka ve inventory farketmeksizin pot gibi sayılı itemleri yer değiştirirken kaç tane değiştiriceksib gibi aptal bir soru soruyor. Yani yan yana ikiye bölebilecek bir durum söz konusu segil zaten bu durum niye var ? Lütfen ufak gibi gözüken ama çok rahatsız eden bu sorunları görün.

Yorum yap


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız! Giriş Yap